Înapoi la pagina de start

Decorațiuni de Crăciun. 3 idei de economisire

tangerines-1087060

Vacanță în familie sau excursie la munte? Bluza preferată de la magazin sau un pulover tricotat de mână? Mâncare comandată sau gătită acasă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem în apropierea sărbătorilor și parcă niciodată nu avem un buget suficient de generos. Cu creativitate și îndemânare, poți economisi astfel încât să pleci și în excursia planificată. Iată aici 3 idei de confecționat decorațiuni de Crăciun.

Felinar creativ cu om de zăpadă
Cumpără un spray de graffitti argintiu, roșu sau auriu. Decupează dintr-un carton un om de zăpadă și lipește-l temporar pe un borcan. Colorează cu spray borcanul, iar când s-a uscat, dă jos omul de zăpadă din hârtie. Poți pune o lumânare în borcan și va lumina prin forma acestuia.

Fundițe roșii de Crăciun
Fundițele sunt de efect atât în brad, cât și pe masa de sărbători. Cumpără panglică roșie lată și aurie subțire și confecționează funde roșii legate la mijloc cu auriu. Vor conferi un efect de lux bradului tău.

Ghirlande din popcorn sau paste
Pastele au forme spectaculoase. Poți opta pentru farfalle (cele sub formă de fundiță) și le poți colora cu auriu. Apoi le legi între ele cu șnur auriu și ai creat o ghirlandă. La fel și cu floricelele de porumb: le înșiri pe un șnur cu ajutorul unui ac și obții o ghirlandă de zăpadă.

Folosiți-vă imaginația și îndemânarea pentru a crea cele mai frumoase decorațiuni de sărbători!