Înapoi la pagina de start

Cosmetica naturistă. Fii frumoasă, fără a-ți afecta bugetul

toner-906142

Știm că fiecare dintre noi își dorește să fie întodeauna cea mai bună versiune a ei însăși și visează să aibă câteva minute de răsfăț doar pentru ea, dar timpul și îndatoririle sunt arareori în favoarea noastră. De cele mai multe ori, sezonul rece ne afectează puternic pielea și părul, iar produsele cosmetice din comerț sunt costisitoare. Soluția noastră pentru un aspect strălucitor fără a afecta bugetul? Cosmetica naturistă, cu măști și creme ușor de realizat cu ingrediente pe care le avem în bucătărie. Mai jos, câteva propuneri eficiente.

Mască hidratantă pentru ten
Ingrediente: un gălbenuș de ou crud, o lingură de ulei de măsline, o lingură de miere și o linguriță de brânză proaspată. Amestecă toate aceste ingrediente și aplică masca pe față, lăsând-o să acționeze 10-15 minute. La final, clătește cu apă călduță din abundență.

Exfoliant pentru față și corp
Ingrediente: lapte, zahăr, miere și zaț de cafea. Amestecă aceste produse astfel: o ceașcă de lapte gras, 5-6 linguri de zahăr, 2 linguri de miere și zațul rămas după o cafea mare. Pasta obținută este o mască excelentă pentru față și corp, reducând celulita, deshidratarea și celulele moarte ale pielii.

Strălucirea și hidratarea unghiilor
Ingrediente: sare de bucătărie, câteva picături de lămâie, ulei. Masează-ți unghiile cu cu acest amestec, apoi înmoaie-le în lapte pentru a le hrăni și hidrata.

Iarna aceasta ai grijă de tine cu ingrediente naturale și ieftine, dar care, utilizate corect, pot face minuni pentru tenul și corpul tău.